arxiu obert

20 desembre 1976

Carta a Lluís Cobas (IV)

Filed under: Cartas — Armand @ 12:52

20-12-1976


T’he esperat fins les dues. Ja no crec pas que vinguis i me’n vaig perquè, de restar aquí, no podria dormir. Suposo que ja no et veuré més. He estat massa ingenu. Primer et vaig demanar una setmana, després un cap de setmana i finalment una nit. Vas accedir a donar-me unes hores de la nit, les més darreres possibles, que jo vaig acceptar com un gos famèlic, però ni això ha estat possible. Ha estat un darrer cop només, perquè ja no és possible, però sí tan dolorós com els altres. T’estimo, i no puc viure sense el teu amor. Només et demano un favor. Quan rebis el meu anell, per favor posa-te’l juntament amb l’altre, i no te’ls treguis mai.

L’apartament

No hi ha comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Subscripció RSS als comentaris de l'entrada.

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

Powered by WordPress