arxiu obert » Carta a Lluís Cobas (IV) · Armand de Fluvià

arxiu obert

Carta a Lluís Cobas (IV)

20-12-1976


T’he esperat fins les dues. Ja no crec pas que vinguis i me’n vaig perquè, de restar aquí, no podria dormir. Suposo que ja no et veuré més. He estat massa ingenu. Primer et vaig demanar una setmana, després un cap de setmana i finalment una nit. Vas accedir a donar-me unes hores de la nit, les més darreres possibles, que jo vaig acceptar com un gos famèlic, però ni això ha estat possible. Ha estat un darrer cop només, perquè ja no és possible, però sí tan dolorós com els altres. T’estimo, i no puc viure sense el teu amor. Només et demano un favor. Quan rebis el meu anell, per favor posa-te’l juntament amb l’altre, i no te’ls treguis mai.

L’apartament

RSS

Email

Cercar

Arxiu

Home